linkedin2 twitter facebook check arrow-left arrow-right play share search download envelope
Collega aan het woord: Martijn Bronsveld – projectmanager IT
"Stilstaan is er in mijn werk niet bij"

Martijn Bronsveld – project manager IT

“Ik heb Natuurkunde gestudeerd. Bijna veertien jaar geleden ben ik de systeembeheerkant opgegaan. In die rol houd ik me veel bezig met updates en migraties. Maar ik doe ook veel met VMware. Met deze virtualisatietool maken we onze eigen private cloud. Het is mijn verantwoordelijkheid om dat zo goed mogelijk in te zetten.”

Virtualisatie van ons hele datacentrum

“Een van de leukste projecten waaraan ik hier heb meegewerkt, was de virtualisatie van ons hele datacentrum. We gebruikten voor die tijd innovatieve technologie, een voorloper van VMware. Op dit moment ben ik bezig met de virtualisatie voor een big data-project. Op hardwaregebied is dit helemaal nieuw. We weten dat er veel rekenkracht nodig is. Maar we zijn nog op zoek naar wat er precies nodig is en hoe we dit moeten organiseren." 

Martijn Bronsveld, project manager IT

"Stilstaan is er in mijn werk niet bij. Er zijn steeds weer nieuwe ontwikkelingen, nieuwe versies van programma’s, innovatievere technieken. Ik volg regelmatig cursussen of bezoek congressen. Zo ben ik onlangs nog een week naar VMworld in Barcelona geweest, waar 10.000 IT-professionals de laatste kennis over VMware delen. Voor mij stopt leren trouwens niet als ik de deur achter me dichttrek. Daarvoor vind ik het te leuk. Ik zit regelmatig ’s avonds thuis te spelen met een nieuwe programmatuur om te kijken wat er allemaal mogelijk is.”

Collega's

Meer collega's aan het woord

Bekijk hier nog meer verhalen en films van onze collega's.